Beberapa Lagu Terbaik Yang Direkomendasikan Dari Group “Boyfriend”

Boyfriend ialah boy tim yang berlindung dalam Starship Entertainment yang debut pada bertepatan pada 26 Mei 2011 dengan lagu yang bertajuk“ Boyfriend”.

Sukses memenangkan apresiasi selaku Best New Artist pada tahun 2011, Boyfriend diklaim bubar pada tahun 2019 kemudian.

Buat mengenang balik masa- masa Boyfriend, kita mengusulkan sebagian lagu di dasar ini.

1. Boyfriend

Ialah lagu debut dari Boy friend yang bertajuk serupa ialah“ Boyfriend”, lagu ini mempunyai rancangan yang imut serta segar yang sukses menarik atensi penggemar Kpop pada tahun 2011. Tidak cuma baik lagu ini juga memenangkan apresiasi selaku Best New Bintang film dengan lagu debut Boyfriend ini.

2. Janus

Satu tahun sehabis debut mereka, Boyfriend balik dengan mengeluarkan lagu yang bertajuk“ Janus”. Lagu ini ialah title track dari full album awal dari tim Boyfriend. mempunyai rancangan yang berlainan dengan lagu debut mereka, dalam lagu janus ini, boyfriend mengenakan rancangan yang lebih berusia serta nampak lebih elok.

3. I’ ll Be There

Diluncurkan bersamaan dengan masa dingin di bulan Desember 2011, lagu Boyfriend yang bertajuk“ I’ ll Be There” ini ialah single ke 3 dari tim Boyfriend semenjak debut mereka.

4. Don’ t Touch My Girl

Lagu yang bertajuk“ Don’ t Touch My Girl” ini ialah single ke 2 dari Boyfriend sehabis debut mereka. Mempunyai beat serta melodi yang asyik buat didengarkan, dalam MV lagu ini, Boyfriend pula tampak amat Boyfriendable.

5. Sunshower

Ialah lagu special yang diluncurkan buat memperingati tahun ke 7 dari tim Boyfriend, Lagu yang bertajuk“ Sunshower” ini ialah lagu ballad dengan melirik yang terdengar penuh emosi, berlainan dengan lagu Boyfriend yang lain. Lagu ini menggambarkan mengenai seorang yang lagi merindukan pacarnya serta sudah menyesal sebab tidak sanggup buat menyenangkan pacarnya itu.

Meski tercantum dalam lagu yang bimbang, tetapi suara para member boyfriend ini sanggup buat meredakan para pendengarnya.

Selanjutnya lagu- lagu yang dinyanyikan oleh Boyfriend saran dari kita.

Apakah kamu memahami boy group“ Boyfriend” ini? ataupun malah kamu salah satu penggemar Boyfriend? Lagunya amat membuat kamu ketagihan loh!